Doživetja

Na sneg in na led!

  Zimska doživetja

  Pri nas zimsko spanje prepuščamo medvedom

  Narava je na naši strani, saj razgiban relief in dolge zime nudijo številne priložnosti za zimsko veselje. Skoraj vso Slovenijo, razen Primorske, pogosto pokrije sneg, ustvarjajoč čarobne pokrajine od decembra do aprila. Kljub temu, da je najmanj snega julija in avgusta, se v senčnih legah snežna odeja obdrži. Pred odhodom v gore preverite vremensko napoved in snežne razmere za varno doživetje.

  S krpljami po Jezerskem

  Infrastruktura za dostop do zimskih destinacij je odlično razvita, zato so tudi najbolj oddaljene destinacije zlahka dostopne. Blizu je relativno pojem, saj je vse, kar je v Sloveniji daleč, v resnici blizu.

  Se vidimo na snegu?

  Zimska ponudba je raznolika in bogata. Alpsko smučanje, deskanje na snegu, drsanje, tek na smučeh ali morda sankanje? Zimsko pohodništvo, turna smuka, pohodi s krpljami po celem snegu, sprehodi z baklami? Morda vožnja z motornimi sanmi ali pasjo vprego? Plezanje po zamrznjenih slapovih in zasneženih grapah. Spuščanje po strminah s snežnim raftom ali zračno blazino? Kaj vas mika?

  Sankanje na Rogli

  Gorski centri

  Največ zimskih doživetij boste našli v gorskih centrih,  kjer se združuje sodobna infrastruktura z raznovrstnimi aktivnostmi. Ponujajo šolo smučanja in deskanja na snegu, izposojo opreme, vodene pohodniške ture, turno smuko z izkušenimi vodniki ter gostinsko ponudbo in namestitve.

   

  Pred odhodom si zagotovite vse potrebne informacije, ustrezno opremo in upoštevajte varnostna opozorila. Lepi spomini ostanejo le, če se zimske pustolovščine končajo varno.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu, ob pravem času, po pravi poti.

  smučarska vozovnica za vsa slovenska smučišča, Ski pass Slovenia
  smučarska vozovnica za vsa slovenska smučišča, Ski pass Slovenia

  Posebna ponudba

  Ski Pass Slovenia

  Smučarske vozovnice za slovenska smučišča, s katerimi lahko smučate vsak dan na drugem smučišču.

  Kupi vozovnice!

  Dogodki