Doživetja

Dobrodošli v zibelki alpskega smučanja

  Zimski športi

  Alpsko smučanje

  Smučanje v Sloveniji? Seveda.

  Slovenska smučišča so raznolika, prav vsa ponujajo zabavo na snegu za vse generacije in vse vrste smučarjev, ne glede na smučarsko znanje. Poleg športnih užitkov navdušuje neokrnjena narava in mnogi izjemni razgledi na okoliške doline in vrhove.

   

  Manjša smučišča priporočamo vsem, ki iščejo pristnost in sproščeno vzdušje. Večja smučišča so večinoma del gorskih centrov. Nudijo bogato ponudbo aktivnosti skozi celo leto in ustrezno infrastrukturo.

   

  Na nižje ležečih smučiščih boste uživali na gozdnatih in planotastih pobočjih. Visokogorska, ki se nahajajo na višini 1.500 do 2.300 metrov nad morjem, so manj poraščena ali povsem skalnata in nudijo izjemne panoramske razglede. Smučarska sezona ob ugodnih razmerah lahko tu traja vse do maja.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu, ob pravem času, po pravi poti.

  Smučanje na Golteh

  Resnično blizu

  Ena od ključnih prednosti slovenskih smučišč je enostavna dostopnost in kratke razdalje: najbližji gorski center je od letališča Jože Pučnik oddaljen le 8 kilometrov, od glavnega mesta, Ljubljane, pa dobre pol ure vožnje z avtomobilom do kabinske žičnice. Blizu, kajne?

   

  Tudi dostop do najbolj oddaljenih smučišč na meji s sosednjo Italijo ali Avstrijo vam iz Ljubljane ne bo vzel več kot dobri dve uri vožnje. Preveriti velja tudi smučarske avtobuse, ki v sezoni vsakodnevno vozijo do večjih smučišč.

   

  Z enotno Skipass vozovnico lahko smučate na vseh slovenskih smučiščih. Izberite torej tisto, ki vam najbolj ustreza.

  Smučišče Krvavec

  V družbi smučarskih asov

  Če se želite na lastne oči prepričati, kako smuča svetovna smučarska smetana, in uživati v navijaškem vzdušju, si lahko zimske počitnice popestrite z ogledom ene od dveh tradicionalnih tekem svetovnega pokala v alpskem smučanju: pokala Vitranc v Kranjski Gori ali mariborske Zlate lisice. Mi bomo zagotovo tam.

  Smučišče Rogla

  smučarska vozovnica za vsa slovenska smučišča, Ski pass Slovenia
  smučarska vozovnica za vsa slovenska smučišča, Ski pass Slovenia

  Posebna ponudba

  Ski Pass Slovenia

  Smučarske vozovnice za slovenska smučišča, s katerimi lahko smučate vsak dan na drugem smučišču.

  Kupi vozovnice!

  Dogodki