Golf v Lipici

Doživetja

Se vidimo na golfu?

  Golf

  Igralci golfa so pri nas dobrodošli. In radi pridejo. Ker je v Sloveniji vse blizu, si lahko vsak dan privoščijo igranje golfa na drugem igrišču. Ta so umeščena v idilično pokrajino, bodisi v slikovitih Alpah, osrednji Sloveniji ali ravninskih vzhodnih predelih Slovenije.

  Najstarejše slovensko igrišče.

  Top igrišča za golf

  Kam na golf?

  Bled golf
  Golf Smlednik
  Golf Lipica

  Bled

  Golf igrišče Bled je najstarejše in največje igrišče v Sloveniji. Kraljevo igrišče z osemnajstimi luknjami in Jezersko igrišče z devetimi luknjami ponujata veliko možnosti za igralce začetnike, zadovoljita pa tudi najzahtevnejše igralce.

  Ljubljana

  Igrišče za golf Diners Golf Ljubljana se nahaja med Pirničami in Smlednikom pod Šmarno goro, le nekaj kilometrov iz centra Ljubljane. Igrišče z 18 luknjami odlikuje kar 6 km dolgo in razgibano igrišče.

  Grad Mokrice

  Na golf igrišču Grad Mokrice, ki se razteza na 70 hektarjih in obkroža grad Mokrice, lahko igrate na 18 igralnih poljih. Peto polje (PAR 4) z dolžino 285 metrov mnogi golfisti celo označujejo kot eno najtežjih v tem delu Evrope.

  Lipica

  Golf igrišče Lipica leži v tipični kraški pokrajini, v bližini najstarejše kobilarne v Evropi. Kraške naravne posebnosti dajejo igrišču svojevrsten značaj, mediteransko podnebje pa omogoča, da lahko golf igrate skozi vse leto. Igrišče meri več kot 3 km in ima devet igralnih polj.

  Moravske Toplice

  V Prekmurju, na skrajnem severovzhodu Slovenije, lahko preverite svoje znanje golfa na igrišču v neposredni bližini zdravilišča Moravske Toplice. Igrišče obsega 18 lukenj, vadbeni poligon za vadbo kratkih in dolgih udarcev ter vadbeno zelenico.

  Otočec

  Golf igrišče Otočec se razlega na jugu Slovenije, v neposredni bližini znamenitega gradu Otočec. Na rahlo hribovitem terenu boste uživali tako amaterji kot profesionalni igralci. Igirišče meri kar 50 hektarjev igralnih površin v skupni dolžini 6.200 m, najdaljša luknja seže 568 metrov daleč.

  Ptuj

  Golf se igra tudi na Ptuju. Golf igrišče Ptuj z 18 igralnimi polji je že večkrat osvojilo laskavi naslov najbolje urejenega igrišča za golf pri nas.

  Slovenske Konjice

  Golf igrišče Zlati Grič v Slovenskih Konjicah med Pohorjem in Konjiško goro ponuja devet igralnih polj na 24 hektarjih skupne površine. Par igrišča je 33.

  Golf slovi kot šport uživačev in pri nas je za slednje poskrbljeno. Domala povsod ob golf igriščih boste naleteli na bogato kulinarično in wellness ponudbo. Okusna in kakovostna lokalno pridelana hrana in vrhunska vina so sicer že sama po sebi dovolj velik razlog, da obiščete Slovenijo!

  Golf in vrhunska kulinarika

  Veliko priložnosti za veličasten užitek! Se vidimo na golfu.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu ob pravem času po pravi poti.