Doživetja

Tvoj način življenja!

  Zimski športi

  Deskanje na snegu

  Deskanje na snegu ni samo gibanje in zabava. Je način življenja!

  Deskanje na snegu je sinonim za izvirnost, sproščenost, kreativnost in domišljijo na snegu. Na snežno različico ježe na valovih in cestnega rolkanja prisegajo mladi in starejši ljubitelji snežnih površin. Radi se zadržujejo v snežnih parkih in se preizkušajo v različnih trikih.

   

  Slovenska smučišča so prijazna do deskarjev na snegu. Ti se radi odločajo za tista smučišča, ki poleg prog nudijo tudi užitke v snežnih parkih. Skakalnice, poligoni in snežni raili – čisto veselje za vse adrenalinske navdušence.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu, ob pravem času, po pravi poti.

  Skok v divji spust

  Fun Park Rogla

  Snežni kanal, slopestyle proga, dve big air skakalnici in zemeljsko zgrajeni kickerji so narejeni za najbolj nore trike. Če ste v snežnem parku prvič, vam lahko pomagajo izkušeni učitelji. Naučili vas bodo osnov smučanja prostega sloga, deskanja in izvajanja trikov na vseh elementih parka.

  Snežni park Vogel

  Snežni Park Vogel

  Trikrat hura za Vogel! To čudovito smučišče s spektakularnim razgledom na Julijske Alpe in Bohinjsko jezero je pravljično že samo po sebi. Za piko na i pa je tukaj še snežni park z več skakalnicami različnih velikosti, raili in boksi, ki vas bo napolnil z adrenalinom in občutkom svobode med zrakom in snegom.

   

  Furaj Krvavec!

  Na skupaj 800 m dolžine vas v snežnem parku na Krvavcu čakajo izzivi na šestih skakalnicah, velikih od 3 do 12 metrov, preizkusite se tudi v izvajanju trikov na 10 drugih objektih. Hudo!

  Snežni park Krvavec

  Snežni park Cerkno

  Prvi del snežnega parka je namenjen začetnikom, najamete lahko tudi učitelja. Drugi sklop bo zanimiv izkušenim deskarjem. Preizkusite 6-metrska »straight box« in »soft bow box« ali 7 metrska »kink box« in »double tube«. Da se prehitro ne naveličate, sta tu še dve skakalnici, »ninety jump« in snežni žleb, in »guarter pipe«.

  Snežni park Cerkno

  Dogodki