Doživetja

Tvoj način življenja!

  Zimski športi

  Deskanje na snegu

  Deskanje na snegu ni samo gibanje in zabava. Je način življenja!

  Deskanje na snegu je sinonim za izvirnost, sproščenost, kreativnost in domišljijo na snegu. Na snežno različico ježe na valovih in cestnega rolkanja prisegajo mladi in starejši ljubitelji snežnih površin. Radi se zadržujejo v snežnih parkih in se preizkušajo v različnih trikih.

   

  Slovenska smučišča so prijazna do deskarjev na snegu. Ti se radi odločajo za tista smučišča, ki poleg prog nudijo tudi užitke v snežnih parkih. Skakalnice, poligoni in snežni raili – čisto veselje za vse adrenalinske navdušence.

  Ko zapade dovolj snega, se na Kopah leti

  KOPE

  Na Kopah boste našli odlično SKI CROSS progo, ki se razteza na dolžini 600 metrov v širini 9 metrov, označena pa je z modro težavnostno stopnjo, kar pomeni, da je primerna za smučarje različnih spretnostnih stopenj. Na začetku proge so postavljene kar štiri startne rampe, kar omogoča hkratno tekmovanje štirih smučarjev, ki se podajo na adrenalina polno vožnjo.

   

  Ko pa zapade dovolj snega, na Kopah pripravijo tudi dve freeride progi in freestyle park.

  Snežni park Krvavec

  Furaj Krvavec!

  Na skupaj 800 m dolžine vas v snežnem parku na Krvavcu čakajo izzivi na šestih skakalnicah, velikih od 3 do 12 metrov, preizkusite se tudi v izvajanju trikov na 10 drugih objektih. Hudo!

  Snežni Park Vogel

  Trikrat hura za Vogel! To čudovito smučišče s spektakularnim razgledom na Julijske Alpe in Bohinjsko jezero je pravljično že samo po sebi. Za piko na i pa je tukaj še snežni park z več skakalnicami različnih velikosti, raili in boksi, ki vas bo napolnil z adrenalinom in občutkom svobode med zrakom in snegom.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu, ob pravem času, po pravi poti.

  Dogodki