Doživetja

Žejni adrenalina in zabave?

  Vodna doživetja

  Pri nas vodnih užitkov ne manjka. Od vas je odvisno, kako daleč, hitro ali globoko upate!

  V Sloveniji imamo vode na pretek. Je dovolj čista in kakovostna, da jo lahko pijemo kar iz pipe. Ne manjka niti ostalih vodnih užitkov. Radi se kopamo v morju, številnih rekah in jezerih. Pohodniško utrujeni se osvežimo ob številnih slapovih. Imamo jih čez 300. Najpogumnejši raziskujemo skrivnostni podzemni vodni svet s kajaki ali potapljaško opremo. Ležerno poležavamo na mestnih plažah in se kratkočasimo v vodnih parkih. Ribarimo in muharimo. Supamo. Jadramo. Uživamo v številnih adrenalinskih avanturah na divjih vodah. Ste že slišali za canyoning in hydrospeed? Naše vode so naše bogastvo! Zato jih spoštujemo in skrbno varujemo. In neskončno uživamo.

  S SUP-om po Jadranskem morju

  Kaj pa vi najraje počnete v vodi?

  Naši gostje prihajajo od povsod, prav vsi pa iščejo neokrnjeno naravo in navdušenje. Tega pri nas ne manjka. Od vas je odvisno, kako daleč, hitro ali globoko upate!

  Ste za nekaj divjega?

  Rafting, canyoning, hydrospeed, kajak, kanu, supanje, veslanje, potapljanje v morju ali morda jezeru? Izberite, kar želite. Vse našteto vam bo pognalo kri po žilah. Na voljo je veliko kakovostnih ponudnikov, ki bodo poskrbeli za nepozabne adrenalinske užitke in vašo varnost. Ta naj bo na prvem mestu, zato se na vodne adrenalinske pustolovščine ne podajajte brez vodnika z licenco.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu ob pravem času po pravi poti.

  Supanje

  Ste za nekaj sproščujočega?

  Slovenske vode še zdaleč niso samo adrenalin. Uživajte v vodi ali ob njej. Malokdo se lahko upre plavanju v morski vodi in kopališčih.  Kakovost kopalne vode je odlična, v času kopalne sezone jo redno preverjamo na 30 kopalnih območjih in 18 naravnih kopališčih.

   

  Veslanje po mirnih rekah vas bo napolnilo umirilo in napolnilo s pozitivno energijo. Prav tako jadranje, v morju ali jezerih. Če pa želite vsaj za trenutek ustaviti čas, se odločite za splavarjenje. Dih jemajoči pogledi vas bodo omamljali tudi če izberete ribolov ali muharjenje.

   

  Žejni novih dogodivščin?

  Ponudbe

  Dogodki