Po igri golfa se prileže nekaj dobrega!

  Po igri golfa se prileže nekaj dobrega!

  V bližini večine golf igrišč si lahko privoščite vrhunska gastronomska doživetja

  Okusite Slovenijo z vsemi čuti. Naša gastronomija vas ne bo pustila prostodušnih. Tudi sami smo nad njo navdušeni. Slovenija ima kar 24 gastronimskih pokrajin, 3 vinorodne dežele in 170 prepoznavnih jedi! Tradicionalno slovensko kulinariko zaznamujejo sveže sezonske sestavine lokalnega izvora.

  Jed Ane Roš, Hiša Franko

  Na lokalnih sestavinah in mojstrstvom najboljših kuharskih šefov temelji tudi naša vrhunska kulinarika. Ta je v zadnjih letih v izjemnem vzponu. Naši šefi, pa tudi najboljši pridelovalci izbranih slovenskih vin, pridobivajo vse večjo veljavo tudi v svetovnem merilu. Ana Roš, na primer, sodi med najboljše kuharice na svetu. Tudi izbrana slovenska vina vse pogosteje posegajo po najvišjih svetovnih priznanjih. Privoščite si jih.

  Jed Janeza Bratovža

  Golf in vrhunska kulinarika

  Po igranje golfa med vinskimi griči v Slovenskih Konjicah obiščite gostilno Zlati Grič. Razvajajte se z vrhunsko hrano in degustirajte kakovostna in vrhunska vina, ki jih pridelujejo v moderni vinski kleti.

   

  Če boste obiskali igrišča blizu prestolnice, se pustite razvajati v restavraciji JB, kjer se kuha pod taktirko vrhunskega kuharskega šefa Janeza Bratovža.

  Golf in vinska klet Zlati grič, Slovenske Konjice

  Tradicionalno slovensko kulinariko zaznamujejo sveže sezonske sestavine lokalnega izvora

  Po golfu na igrišča v Bovcu se odpravite do bližnjega Kobarida. Tam boste našli Hišo Franko, ki je uvrščena med top 50 restavracij na svetu. Dobrote prihajajo izpod rok priznane svetovne kuharske mojstrice, ene najboljših svetovnih kuharice, Ane Roš. Priporočamo predhodno rezervacijo.

  Slovenija ima kar 24 gastronomskih pokrajin, 3 vinorodne dežele in 170 prepoznavnih jedi!