Zimske počitnice na Rogli

Podajte se zimskim doživetjem naproti. Spustite se po belih strminah Pohorja.

  Rogla, prava izbira za družinske zimske počitnice!

  Vsak pravi smučar pozna vznemirjenje in pričakovanje pred prvimi smučarskimi zavoji po sveže narezljanih smučarskih rebrcih na pohorskih strminah. Vedno pa je nekje treba začeti in smučišče Rogla da zelo veliko na počutje družin, še posebej pa njihovih najmlajših članov

  Pohorska vasica je priljubljeno mesto za družinske dogodivščine – tako poleti kot pozimi.  Nosi zgodbo življenja in dela pristnih Pohorcev. Vsaka od 9 pohorskih hišk v njej pohorsko zgodbo razširi. Predvsem predšolski podmladek, ki še ni osvojil smučarskih veščin ali pa si med snežnimi podvigi samo želi odpočiti, bo v vsaki hiški našel novo, simpatično igro, ki pa ga ne bo samo neskončno zabavala, temveč mlade možgančke tudi spodbudila k aktivnemu delovanju!

   

  Najmlajše smučarje navduši Otroški snežni park ob smučišču Uniorček, z 90 metrov dolgim pokritim otroškim trakom, s katerim je smučanje še bolj prijetno. Ko se stemni, pa je na vrsti nočno sankanje ob mavričnem traku.

  Winter joy in Rogla

  Zimsko veselje na Rogli

  Ne pozabite na krajše in daljše sprehode s krpljami po zasneženih pohorskih planjah, kar sicer ni novost, je pa odlična popestritev smučarskih počitnic.

  Treetop Walk Pohorje

  Pot med krošnjami na Pohorju

  Če še niste obiskali Poti med krošnjami Pohorje, jo zagotovo morate obiskati Postavljena je v osrčje neskončnih pohorskih gozdov, na vrh Rogle, kot del že tako pestre doživljajske ponudbe na nadmorski višini 1517 metrov. Pot vas bo navdušila z izjemnimi razgledi na čudovito zasneženo pokrajino ter vas podučila, zakaj je pohorska narava edinstvena v vseh letnih časih. Lahko boste raziskali smreke vse od korenin do vrhov krošenj in postali delček gozdnega življenja.

  Veselje otrok je brez meja

  Po aktivno preživetem dnevu na smučišču, se vedno prileže odlična hrana in malo sprostitve v Wellness centru, v termalnem bazenu ali v savni.

  Hotel Rogla je tudi v prenovljeni različici namenjen gostom, ki cenijo aktiven in vitalen življenjski slog ter si prizadevajo čim več prostega časa preživeti aktivno na svežem zraku ter v čudoviti naravi, ki ponuja številne možnosti za zimske športe, tek ali zgolj zabavne doživljajske počitnice z družino in prijatelji.

   

  Na Rogli se najde za vsakogar nekaj, nikakor ne velja, da je namenjena le smučarjem. Bržkone drži, da bodo slednji zares uživali po strminah najdaljšega smučišča Jurgovo. Kljub temu pa bodo tudi tekači na smučeh, smučarji začetniki, ljubitelji narave in živali, wellnessa, sankači, krpljarji, predvsem pa naši otroci prišli na svoj račun. Se vidimo to zimo na Rogli!