Kje prespati po pestrem dnevu na kolesu?

  Specializirane nastanitve za kolesarje. Kje prespati po napornem kolesarjenju?

  Specializirane nastanitve za kolesarje, hotele, hostle, penzione, apartmaje in druge namestitve prepoznate po oznaki s kolesi.

  Kolesarjem prijazni ponudniki namestitev in gostinskih objektov poleg klasične oznake z zvezdicami pridobijo še oznako s kolesi, ki kaže širino in kakovost ponudbe prilagojene kolesarjem.

   

  ENO KOLO zagotavlja informacije o kolesarski ponudbi, prenočitev za eno noč brez doplačila, varen prostor za hrambo koles, izposoje osnovnega orodja, prostor za sušenje in s sadjem ter polnozrnatimi živili obogaten zajtrk.

  DVE KOLESI: Poleg vsega kar nudijo nastavitve, ki so pridobile znak z enim kolesom, je na voljo kolesarska karta, kolesarskegi vodnik in možnost najema koles. V objektu je zagotovljen dostop do interneta, lunch paketi, pralnica in organiziran prevoz kolesarjev, koles in opreme.

   

  TRI KOLESA: Namestitev zagotovi strokovne kolesarske nasvete pri načrtovanju tur, GPS podatke o turah, izdelan 4-dnevni program kolesarskih tur, na voljo je več kolesarskih vodnikov. Gostom ponuja vodene kolesarske ture in servisni kotiček za kolesa. Po potrebi uredijo potrebna popravila in najem koles.

  ŠTIRI KOLESA: Tovrstne namestitve imajo izdelan 6-dnevni program kolesarskih tur in več kolesarskih vodnikov. Zagotavljajo prodajo rezervnih zračnic različnih dimenzij, brezplačni prevoz do servisa in nadomestno kolo, izposojo koles, energetske pijače, tablice in prigrizke. Na voljo je profesionalna masaža.

   

  PET KOLES: Turistični objekti s petimi kolesi se potrudijo ustreči raznovrstnim potrebam kolesarskih turistov. V objektu je zaposlen kolesarski vodnik, ki vam bo predstavil številne predloge za individualne kolesarske ture in vas povabil v program šole dobre vožnje. Kolesarnica je zavarovana z alarmom ali videonadzorom, za izposojo so kolesa višjega razreda, objekt pa ponuja prevoz kolesarjev in koles na želena izhodišča. Lokalna hrana je prilagojena športnikom. Ponudbo zaokrožujeta masažni kotiček in savna.

  Turistični objekti s petimi kolesi se potrudijo ustreči domala vsem potrebam kolesarjev.

  Kolesarski kampi

  Če vam je tako ljubše, lahko prespite v kolesarjem prijaznih kampih. Ti zagotavljajo informacije o kolesarskih izletih, pripravljen imajo 4-dnevni program kolesarskih tur in usposobljenega vodnika. Na voljo je orodje za servis kolesa, možnost pranja koles in opreme, varno shranjevanje, prostor za sušenje, prevoz koles in možnost izposoje koles.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu ob pravem času na pravi poti.