Kje prespati po pestrem dnevu na kolesu?

  Specializirane nastanitve za kolesarje. Kje prespati po napornem kolesarjenju?

  Specializirane nastanitve za kolesarje, hotele, hostle, penzione, apartmaje in druge namestitve prepoznate po oznaki s kolesi.

  Kolesarjem prijazni ponudniki namestitev in gostinskih objektov poleg klasične oznake z zvezdicami pridobijo še oznako s kolesi, ki kaže širino in kakovost ponudbe prilagojene kolesarjem.

   

  ENO KOLO – BASIC RAVEN

  Kvalitetne turistične informacije prilagojene kolesarjem tako v ustni , tiskani kot digitalni izvedbi. Podrobne informacije o vremenu, poteh, zahtevnosti, označitvah. V objektu so te informacije izpostavljene na vidnem mestu v kolesarskem kotičku. Na voljo je digitalna topografska karta, tiskane karte oz. zemljevidi okolice z označenimi kolesarskimi potmi. Kolesarjem so na voljo kolesarski  programi in paketi doživetij (prilagojeni različnim zvrstem kolesarjenja) in ponudba lažje kolesarske ture s kolesarskim vodnikom. Obstaja možnost najema osnovne kolesarske opreme, nastanitev ima ločen ogrevan prostor za sušenje opreme (čevlji, tekstil), možnost pranja  in shranjevanja kolesa Gostinska ponudba je prilagojena kolesarjem. Obstaja možnost nočitve za eno noč.

  DVE KOLESI – RAVEN STANDARD 

  Poleg kriterijev za 1 kolesarja so vse informacije na voljo tudi v angleškem in še enem tujem jeziku. V kolesarskem  kotičku je mapa  s podrobnejšimi informacijah o kolesarski  ponudbi nastanitve in okolice tudi v angleškem in še enem tujem jeziku.  Nastanitev ponuja vodene ture z licenciranim kolesarskim vodnikom za lažje in srednje težke ture v zvrsteh kolesarjenja, ki jih ponuja. Nudi se možnost pranja opreme. Na voljo je savna v ali v okolici objekta. Organizirani so prevozi z, ali na letališče, železniško in bus postajo ter transferji prtljage. V nastanitvi so na voljo skupni prostori za druženje kolesarjev. V nastanitvi je možno najeti kvalitetna kolesa. V objektu je oprema in dekoracija prilagojena kolesarjem.

   

  TRI KOLESA – RAVEN ELITE

  Poleg kriterijev za 2 kolesarja nastanitev zagotavlja kolesarske karte in vodnike tudi v angleškem in še enem tujem jeziku. Gost ima možnost prenosa digitalne topografske karte z vrisanimi potmi iz računalnika na telefon ali GPS napravo. Večja ponudba različnih vodenih ali ne-vodenih  kolesarskih  tur v vseh letnih časih ter vsaj en multi-sport program v angleškem in še enem tujem jeziku. Ponudba vodenih tur min. 1 x tedensko. Možnost nakupa osnovne kolesarske opreme v objektu ali v bližini objekta. Nastanitev ima lastno vozilo za izvajanje prevozov oseb in prtljage. V ponudbi je bio in lokalno pridelana hrana. V vseh sobah so mape z opisom kolesarske  ponudbe in kolesarskimi kartami,  ali pa je ponudba predstavljena na sobni televiziji.

  Turistični objekti s tremi kolesi se potrudijo ustreči domala vsem potrebam kolesarjev.

  Kolesarski kampi

  Če vam je tako ljubše, lahko prespite v kolesarjem prijaznih kampih. Ti zagotavljajo informacije o kolesarskih izletih, pripravljen imajo 4-dnevni program kolesarskih tur in usposobljenega vodnika. Na voljo je orodje za servis kolesa, možnost pranja koles in opreme, varno shranjevanje, prostor za sušenje, prevoz koles in možnost izposoje koles.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu ob pravem času na pravi poti.