Act-ION Hotel Neptun

Aktiven oddih na Obali

Kolesarski izleti 365 dni v letu

  Privoščite si aktiven oddih na Obali

  Act-ION Hotel Neptun je prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali in predstavlja odlično izhodišče za kolesarske izlete 365 dni v letu.

  Act-ION Hotel Neptun se nahaja v sklopu znamenitega resorta LifeClass Hotels & Spa, ki na enem mestu združuje udobje hotelskih sob, vrhunsko kulinariko, bazene z ogrevano morsko in termomineralno vodo ter wellness storitve.

  LifeClass Hotels & Spa

  LifeClass Hotels & Spa

  Act-ION Hotel Neptun je prvi hotel s kategorizacijo 5 koles na Obali in predstavlja odlično izhodišče za kolesarske izlete 365 dni v letu saj se nahaja na vozlišču kolesarskih poti. Ponaša se z najcelovitejšo ponudbo za ljubiteljske, rekreativne in profesionalne kolesarje, med katerimi izstopajo moderno opremljena kolesarnica s kletko za vrednejša kolesa ter polnilnico za električna kolesa, “Bike wash” kotiček za pranje in sušenje koles, možnost polnjenja zračnic in pranja kolesarskega dresa, avtomat s ponudbo energijskih pijač in prigrizkov, info point ter športnikom prilagojeni obroki.

  Bike wash

  “Bike wash”

  Hotel je neposredno povezan z bazeni Term Portorož preko notranjega hodnika, kar omogoča neomejeno plavanje pred in po treningu, “za piko na i” pa so na voljo športne in orientalske masaže, terapevtske obloge telesa ter programi rehabilitacije.

  LifeClass Hotels & Spa

  Terme Portorož