Slovenia Outdoor izobraževanje v Dolomitih

  Naše tridnevno izobraževanje v Dolomitih je bilo polno kolesarskih ter pohodniških aktivnosti, predavanj in ogledov.

   

  Poudarek na trajnosti in vpogled v kolesarstvo v osrčju Dolomitov je prinesel dragoceno znanje za naše člane. Govorili smo o izzivih usmerjanja obiskovalcev v zaščitenih območjih, ki nam jih je približal Gerhard Vanzi. Dolomiti so znani po raznolikih in zahtevnih možnostih gorskega kolesarjenja, kar jih uvršča med sanjske destinacije za navdušence nad kolesarstvom.

   

   

  Oglejte si galerijo našega izobraževanja v prečudovitih Dolomitih.

  Po prihodu v Selvo Gardena smo hitro opravili prijavo in si privoščili okusno kosilo. Popoldne smo namenili gorskemu kolesarjenju, pri čemer smo imeli tri različne kolesarske skupine in pohodniško skupino. Poslušali smo tudi zanimivo predavanje Gerharda Vanzija, ustanovitelja BMW HERO Südtirol Dolomites, ki je delil svojo navdihujočo zgodbo o uspehu. Večer smo zaključili z razvajanjem ob kulinarični kolesarski večerji v kolesarskem hotelu Linder.

   

  Roberto Huber, direktor Maratona dell Dolomiti, nam je razkril vpogled v mit cestnega kolesarstva, sledila pa je živahna razprava o strokovnem žargonu, kategorijah kolesarskih produktov, zahtevnosti poti in digitalizaciji. Medtem ko smo raziskovali Dolomite, nas je očarala tudi čudovita Seceda, ki je neprecenljiva destinacija za pohodnike in ljubitelje narave.

   

  Preden zaključimo, bi se želeli zahvaliti agenciji Positive Sport, ki nam je zagotovila kolesa, vodenje in nasvete, da smo prav vsi udeleženci lahko uživali v čudovitih razgledih.

  Positive Sport, kolesa dostavi tudi v Dolomite.

  Ta izobraževalna tura v Dolomitih je bila izjemna priložnost za naše člane, da razširijo svoja obzorja, okrepijo svoje vezi in uživajo v naravi. S strokovnimi predavanji, vznemirljivimi aktivnostmi in udobnimi prenočitvami v Hotelu Linder in Digon je očitno, da članstvo v Slovenia Outdoor prinaša neverjetne izkušnje in priložnosti za mreženje in nova znanja. Pridružite se naši živahni skupnosti in postanite del prihodnjih dogodivščin!

  Oglejte si galerijo našega izobraževanja v prečudovitih Dolomitih.