Skupščina Slovenia Outdoor

Bela Krajina

  Člani združenja Slovenia Outdoor smo se zbrali na tradicionalni spomladanski skupščini, kjer smo prerešetali preteklo leto in kovali načrte za prihodnje leto. 

   

  Tokrat smo obiskali čudovito Belo Krajino, ki nam je ponudila senčne stezice, toplo in mirno reko Kolpo in neomejeno gostoljubje naših gostiteljev. Begunjski Elan nam je v test pripeljal celotno floto svojih novih električnih gorskih koles, na katerih smo raziskovali belokranjske ceste in gozdove ter se povzpeli tudi v gorski center Gače. Kamp Bela Krajina nam je v “degustacijo” organiziral tudi izkušnjo paketa Ride & Paddle, ki vključuje kolo in nato spust do izhodišča s kanuji. Na koncu dneva, kot se spodobi, smo degustirali tudi vinsko ponudbo v kleti Metlika in gurmanske specialitete degustacijskega menija v Hotelu Bela Krajina.

  Pridružil se nam je tudi predstavnik iz platforme Outdooractive, ki je predstavil novosti in možnosti platforme.

   

  Hvala vsem gostiteljem! Beli krajini, Hotelu Bela krajina, Kampingu Bela krajina, Vinski kleti Metlika, Smučarskemu centru Gače, podjetju ELAN in vsem, ki ste/so na kakršen koli način prispevali k organizaciji.

  Utrinki našega "degustiranja" Belokranjske ponudbe