Načrtovanje poti prepustite najboljšim

  Načrtovanje poti prepustite najboljšim

  Specializirane turistične agencije poskrbijo, da vaše raziskovanje Slovenije poteka gladko in prijetno

  Če si želite brezskrbnega raziskovanja Slovenije, si ga privoščite! Zakaj bi porabljali čas za načrtovanje poti in iskanje najprimernejših ponudb, če lahko to storijo namesto vas drugi. Vodenje in organizacijo prepustite specializiranim turističnim agencijam, ki bodo poskrbele, da bo pot tekla gladko in prijetno. Bodisi na kolesu, pohodniških turah ali adrenalinskih doživetjih v zraku in vodi. Prepustite se in uživajte v gibanju in lepotah Slovenije.

  Organizirana odprava na Triglav

  Organizirani pohodi

  Če ne poznate naših gora ali nimate ustreznih izkušenj s pohodništvom, se odločite za vodeno turo z gorskim ali planinskim vodnikom. Vodenje je še posebej priporočljivo v visokogorju in če se v gore odpravljate pozimi.

   

  Specializirane turistične agencije za pohodništvo za vodenje najemajo gorske vodnike, povezane v Združenje gorskih vodnikov Slovenije, ali planinske vodnike s komercialno licenco Planinske zveze Slovenije. Ti so ustrezno usposobljeni in izkušeni za vodenje. Tempo in način hoje prilagodijo pohodnikom, skrbijo za varnost in dobro počutje in seveda za celotno izvedbo poti, od izhodiščne točke do cilja.

  Pohodniški festival v Kamniško – Savinjskih Alpah

  Načrtovanje in vodenje prepustite specializiranim turističnim agencijam, vi pa uživajte v gibanju in čudoviti naravi.

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu ob pravem času po pravi poti.