Terme Snovik

Nagrada "Naj kopališče"

  Terme Snovik so poleg izvrstne outdoor ponudbe znane tudi po odličnem kopališču z termalno vodo, ki so tudi letos uvrščene med najboljša slovenska kopališča. Na slavnostni podelitvi, ki je potekala to sredo, 4. oktobra 2023, na Gradu Rače, so se tako kot lani uvrstili na drugo mesto v akciji NAJ kopališče 2023 v kategoriji mala slovenska termalna kopališča.

  Akcija Naj kopališče ima izjemno tradicijo, tako je letos potekala že 33. leto zapored. Kopalke in kopalci slovenskih kopališč so čez vse poletje izbirali najboljša in jih tako nagradili za izboljšanje ponudbe in skrbnost za kopalce.  Akcija »Naj kopališče 2023« poteka v organizaciji RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija« na več radijskih postajah po vsej Sloveniji.

   

   

   

  Visoko priznanje je na podelitvi v Račah, navdušeno sprejela Klavdija Hribar, vodja bazenov in wellnessa v Termah Snovik in kot pravi po podelitvi: “Vedno znova smo hvaležni, da gostje opazijo naš trud in prizadevanja, da ohranjamo njihovo izkušnjo in naše storitve na najvišji možni ravni. Letošnja poletna kopalna sezona je bila polna preizkušenj, zato smo še toliko bolj hvaležni za to sijoče priznanje, ki nam potrjuje, da delamo dobro, ter da naši gosti to cenijo. Hvala vsakemu in vsem, ki ste oddali glas za naše kopališče v Tuhinjski dolini, predvsem pa gre zahvala ravno naši ekipi, vsem zaposlenim, ki gradijo našo zgodbo.