Nagradna igra

  Ste pripravljeni na nepozabno raziskovanje neokrnjene lepote Slovenije? Predstavljamo vam aplikacijo Slovenia Outdoor, ki vam bo omogočila enostavno odkrivanje skritih kotičkov, čudovitih pohodniških in kolesarskih poti ter pristnih avantur v naši čudoviti deželi. Z malo sreče lahko osvojite privlačno nagrado!

   

  Kaj vam omogoča aplikacija Slovenia Outdoor?

   

  Neskončne poti: S stotinami označenih pohodniških in kolesarskih poti vam aplikacija omogoča, da izbirate med različnimi težavnostnimi stopnjami in dolžinami. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen avanturist, boste našli pot, ki ustreza vašim željam in sposobnostim.

  Specializirane nastanitve: Za tiste, ki si želite obiskati naravne lepote Slovenije, smo pripravili seznam specializiranih namestitev za outdoor navdušence. Uživajte v udobnem in pristnem okolju ter se pripravite na naslednjo dogodivščino.

  Aktualne ponudbe: Bodite vedno na tekočem z aktualnimi ponudbami v povezavi z aktivnostmi na prostem. Aplikacija vam bo pomagala načrtovati naslednjo pustolovščino, ne da bi karkoli zamudili.

  Navigacija in ideje za izlete: Nikoli več se ne boste izgubili na neznanem terenu. Aplikacija vam nudi funkcionalnost navigacije, da boste varno prispeli do vašega cilja. Poleg tega pa vas bo navdihnila s številnimi idejami za izlete, ki jih morda še niste raziskali.

  Raziščite skrite kotičke: Naša aplikacija vas bo vodila tudi do manj obljudenih, a enako osupljivih krajev. Odkrijte skrite kotičke Slovenije, ki vas bodo prevzeli s svojo nedotaknjeno naravo, kristalno čistimi jezeri in slikovitimi razgledi.

   

  Aplikacijo si lahko prenesete s pomočjo QR kode

  Vsi, ki boste prenesli aplikacijo Slovenia Outdoor in se registrirali do 4. septembra 2023, boste avtomatično sodelovali v naši nagradni igri. Priložnost imate osvojiti fantastično nagrado – dve nočitvi z zajtrkom v specializiranem pohodniško/kolesarskem hotelu v Sloveniji. To je vaša priložnost, da še bolj tesno doživite lepote narave, ki jih ponuja naša dežela. Žreb bo izveden digitalno, nagrajenec pa bo obveščen po elektronski pošti.

   

  Ne odlašajte! Prenesite aplikacijo Slovenia Outdoor že danes in se pripravite na nepozabno raziskovanje Slovenije. Vsak korak vas bo približal novim avanturam, edinstvenim doživetjem in neokrnjenim naravnim čudesom.

   

   

  Pridržujemo si pravico do spremembe pravil in pogojev nagradne igre. Nagrada ni prenosljiva in ni izplačljiva v denarju. Slika v oglasnem gradivu je simbolična.