Let's hike in Slovenia.

Enjoy in a beautiful nature and great company!

  Let’s hike in Slovenia

  Kaj je lepšega kot uživati v čudoviti naravi v odlični družbi? Ta je zagotovljena na številnih pohodniških festivalih po Sloveniji, ki so organizirani pod skupno blagovno znamko Slovenija hodi (Let's hike in Slovenia). Predstavljamo vam nekaj najzanimivejših.

  Premagajte spomladansko utrujenost in se podajte na katerega od spomladanskih festivalov. Uživajte v prebujajoči naravi, dobri družbi in odlični kulinariki.

   

  Maja in junija se številni sadovnjaki v Brdih obarvajo v rdeče.  Pohod od češnje do češnje bo sladek!

  Festival alpskega cvetja v Bohinju

  Pohodniški festival v Kamniško – Savinjskih Alpah

  Kam, kdaj?

  Uporabite mobilne aplikacije za pohodnike in kolesarje in bodite na tekočem s prihajajočimi dogodki. Poleg teh so na voljo informacije o pohodniških in kolesarskih destinacijah, poteh in specializiranih namestitvah.

   

  EXPLORE SLOVENIA HIGING AND BIKING
  Aplikacija omogoča pregled pohodniških in kolesarskih destinacij, poti, specializiranih namestitev in prireditev. Podlaga so karte Google Maps. Aplikacija za navigacijo potrebuje spletno povezavo.

   

  SLOVENIA TRAILS HIGING AND BIKING
  Z mobilnim vodnikom odkrivajte več kot 200 kolesarskih in pohodniških poti v Sloveniji. Podlaga so topografske karte monolit. Aplikacija za uporabo ne potrebuje spletne povezave.

  Premagovanje pohodniškega izziva

  Pohodniški festivali poleg druženja v neokrnjeni naravi ponujajo bogato lokalno ponudbo, ki jo boste deležni na poti.

  Živahno je tudi jeseni

  Preverite festival Jesen v Bohinju, Festival pohodništva dolina Soče, Jesenski posavski festival pohodništva in kulinaričnih doživetij ali se udeležite Jesenskih pohodniških dni po Raški planoti in Krimskem pogorju.

  V dobri družbi gre pot lažje od nog!

  Vedno na pravi poti

  Z interaktivnim zemljevidom do vašega popolnega doživetja na prostem. Vedno na pravem mestu ob pravem času po pravi poti.

  Dogodki