Terme Snovik praznujejo 20 let

  Terme Snovik obeležujejo visoki jubilej, 20 let neprekinjenega delovanja eko sveta termalnih užitkov.

  Najvišje ležeče slovenske terme, ki ležijo v objemu gozdov Tuhinjske doline in Kamniško-Savinjskih Alp, so razvile ambiciozno zastavljeno zgodbo prvih eko term v Sloveniji, ki jo prepleta z vsemi naravnimi danostmi z darili narave in nadaljevanjem tradicije knajpanja na kamniški destinaciji. Velika HVALA za zaupanje je tako namenjena vsem gostom, zaposlenim, poslovnim partnerjem, zato se veselijo in praznujejo skupaj z vami. Ob praznovanju 20. rojstnega v jubilejnem letu 2022 delijo številna presenečenja in ugodnosti. Sprva pa vabijo na rojstnodnevno torto.

   

  Ob rojstnem dnevu je v slaščičarski kuhinji restavracije Potočka zadišalo po slastni domači torti, ki jo v Termah Snovik delijo skupaj z vami, z gosti. Le danes, 25. 1. 2022 do 22. ure se oglasite na koščku torte, ki sta jo spretno sestavili naši mojstrici Advija Halilović in Jasna Brkić.

  Ne le da praznujejo, tudi obdarujejo. Na družbenih omrežjih term Facebook in Instagram že poteka nagradna igra, v kateri podarjamo 20 celodnevnih vstopnic za kopanje v termalnem svetu. Nagradna igra poteka do 1.2.2022, zato pohitite in z malo sreče bo nagrada vaša.

   

  Posebne ugodnosti v jubilejnem letu praznovanja so namenjene vsem termalnih in aktivnim navdušencem, ki lahko svoje naslednje počitnice že rezervirajo z  20 % jubilejnim popustom na zgodnje rezervacije novih paketov doživetij le do 31. 3. 2022. Naj bo v letu 2022 vedno čas za počitek, sproščanje in razvajanje. Spoznajte odlične programe za izboljšanje počutja z vodnimi terapijami, savnanjem, Kneippovimi terapijami, seveda ob lokalni kulinariki in spremljajočim animacijskim programom za prav vsakogar izmed vas. Še posebej bodo navdušeni najmlajši gostje, ko jih obišče prikupni palček Snoviček.

   

  Spremljajte jih še naprej na spletni strani in na družbenih omrežjih term, saj za vas kmalu pripravljajo nova presenečenja v jubilejnem letu praznovanja.

   

  Ostajamo skupaj, čeprav smo varno narazen, z upoštevanjem vseh navodil in priporočil NIJZ.