Prihaja špica Snoviškega poletja

  Na vrhuncu poletne sezone se poletni program dogodkov Snoviškega poletja nadaljuje s tradicionalnim Snovičkovim festivalom. Vabljeni na festival, ki ga predvsem najmljajši že težko pričakujejo, v soboto, 6. 8. 2022 od 11. ure naprej. Navihani palček Snoviček skupaj s svojimi prijatelji pripravlja pravo igrivo pustolovščino z vrsto delavnic, plesa in vodnih vragolij in seveda super nagradami (tudi novimi plišastimi Snovički in modnim dodatkom poletja – palčkovimi tatuji). Snovičku se bodo pridružile tudi druge maskote, na poti sta že Mihec iz Modrih novic in Zdravko iz Lidla.

   

  Program festivala:

  11:00    Otvoritev festivala in prihod palčka Snovička in prijateljev
  11:45    Palčkova plesna delavnica
  12:00    Igranje z palčkovimi prijatelji
  12:30    Palčkova ustvarjalna delavnica
  13:30    Vodne vragolije
  14:00    Bejzbol z vodnimi balončki
  14:15    Palčkov veliki lov na skriti zaklad
  14:45    Hoja po vrvi
  15:30    Zaključek palčkove nagradne igre in podelitev nagrad
  15:45    Skupinsko fotografiranje palčka in prijateljev
  16:00    Zaključek Snovičkovega festivala

  Vse animacijske aktivnosti so za obiskovalce bazena brezplačne.

  Potekale bodo redne Kneipp aktivnosti v vodi, vsak dan ob 10. uri skupinska vodena vodna telovadba, po kateri se osvežite s kozarcem zdravilne termalne vode, nato pa takoj sledijo Kneipp vodni oblivi z mrzlo vodo in sprehod po polžkasti bosonogi poti (tudi za otroke). Ko se bodo otroci fantastično zabavali, bodo starši imeli čas za obisk Wellness centra, kjer si vzamete čas za kratko sprostitev telesa in duha. V teh dneh vam še posebej priporočajo masažo hrbta SIVKA, saj eterično olje sivke deluje zelo sproščujoče, prav tako pa lajša bolečine v mišicah in pomirja kožo.  Masaža bo na vas delovala pomirjujoče, spodbudila bo prekrvavitev, dobro počutje in energijo za super popoldne za nove družinske dogodivščine. Ne bo pa manjkalo odlične ponudbe v restavraciji Potočka in okusnega ledenega sladoleda ali osvežilnih ohlajenih termalnih napitkov. Kavarna in restavracija Potočka odpira vrata vsak dan ob 7. uri, dnevna kosila strežejo od 12. do 15. ure, na voljo je tudi nova a la carte ponudba, v baru na zunanjem bazenu pa osvežilni napitki in prigrizki.

  Notranji in zunanji bazeni so odprti od 9. do 20. ure, do 22. ure pa vabljeni ob sredah, petkih in sobotah na nočno kopanje. Za masaže in tretmaje v wellness centru priporočajo vnaprejšnjo rezervacijo želene storitve in termina.