book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556
Smučarske proge

  • Skupna dolžina: 13500 m
  • 5700 m
  • 5300 m
  • 2500 m
Nadmorska višina

1050-1517 m

Ostale informacije

 


Rogla

'
Kontakt

T: +386 (0)3 757 71 00
F: +386 (0)3 576 24 46
i: www.rogla.eu

Družinsko smučišče, na 1517 metrih nadmorske višine. Smučanje, tek na smučeh in deskanje, za najmlajše pa poleg šole smučanja tudi pestra doživljajska ponudba v vseh letnih časih.

Rogla, družinam prijazno smučišče!

Na smučišču Uniorček najdete otroški snežni park, kjer smučarski nadobudneži najdejo domek Roglinega Zlodeja. Zabavni vrtiljak, 90 metrov dolg pokriti tekoči trak in poligonske ovire, ki malemu smučarju predstavljajo izziv in hkrati učenje smučarskih veščin skozi igro.

Ko se stemni, se lahko udeležite nočne smuke in Apres ski zabave na Uniorčk, najmlajši pa uživajo na nočnem sankanju.

Pohorska vasica, priljubljeno mesto za družinske dogodivščine – tako poleti kot pozimi. V zimi (od petka do nedelje in v času počitnic) v Snežni pohorski vasici pri Uniorčku potekajo številne animacijske dejavnosti, katerih posebnost so predvsem igre na snegu, ki so se jih nekoč igrali naši starši in ki smo jih v zadnjem času nekoliko potisnili morda tudi zaradi pomanjkanja snega v dolini.

Počitnice na Rogli lahko popestrite tudi tudi s skijoringom (vleki smučarja s konjem) na Ranču Rogla pri Pesku, vožnjo s haskiji, ali pa se po celem snegu sprehodite s krpljami, kar sicer ni novost, je pa odlična popestritev smučarskih počitnic.

Ena največjih novosti te zime je prav gotovo prenova Hotela Rogla! V 88 sobah Hotela Rogla bo od letošnje zime naprej v dizajnu izstopala tradicionalna zasnova po meri sodobnega gosta ter njegovih potreb in želja. Visoko kakovost bivanja bodo omogočali premišljena zasnova, skrbno izbrani materiali in težnja po zagotavljanju udobja. Hotel Rogla bo tudi v prenovljeni različici namenjen gostom, ki cenijo aktiven in vitalen življenjski slog ter si prizadevajo čim več prostega časa preživeti aktivno na svežem zraku ter v čudoviti naravi, ki ponuja številne možnosti za zimske športe, kolesarstvo, tek ali zgolj zabavne doživljajske počitnice z družino in prijatelji.

Pomembna pridobitev je tudi novo parkirišče za avtodome na Rogli. Peščeno parkirišče omogoča namestitev 40 avtodomov z vso ustrezno opremo za prijeten postanek in nepozabna doživetja. Uporabnikom so na voljo priključki za vodo, elektriko in izliv za odpadno vodo ter objekt s sanitarnimi in toaletnimi prostori. Vse to v neposredni bližini smučišča, hotelov in zunanjih gostinskih objektov.

Zatorej na Rogli se najde za vsakogar nekaj, nikakor ne velja, da je namenjena le smučarjem. Bržkone drži, da bodo slednji zares uživali po strminah najdaljšega smučišča Jurgovo ali v najbolj priljubljenem smučarsko-deskarskem parku na Mašinžagi. Kljub temu pa bodo tudi tekači na smučeh, smučarji začetniki, ljubitelji narave in živali, wellnessa, sankači, krpljarji, predvsem pa naši otroci prišli na svoj račun. Se vidimo to zimo na Rogli!

Naši partnerji

Naši partnerji

SLOSKI
GOSPODARSKA ZBORNICA
ELAN
RODEO TEAM
STO

Copyright © 2017 Outdoor Slovenia, produkcija iMode

Naložite si aplikacijo

Explore Slovenia

Prijavite se na naše e-novice