book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556

Razpis za vodjo digitalnega marketinga

Gospodarsko interesni združenji Pohodništvo&kolesarjenje giz in Združenje slovenskih žičničarjev-GIZ sta ustanovitelja blagovne znamke Slovenia Outdoor. V okviru projekta si prizadevamo predstavljati in v perspektivi tudi tržiti produkte čim več (vseh) outdoor aktivnosti v Sloveniji. Blagovno znamko smo seveda registrirali in zaščitili, prva konkretna aktivnost, ki smo jo že začeli, pa je vzpostavitev spletnega portala. Pri izdelavi tesno sodelujemo s Slovensko turistično organizacijo, s katero smo se dogovorili za profesionalen pristop in delovanje po najvišjih strokovnih kriterijih. Zato smo se odločili združenji kadrovsko okrepiti in razpisati delovno mesto ali pogodbeno sodelovanje za vodenje digitalnega marketinga za področje Outdoor Slovenia:

–             vodenje področja za digitalno komuniciranje na ravni partnerskih združenj Outdoor Slovenia,       

–             samostojno oblikovanje digitalnih marketinških strateških rešitev v skladu s sodobnimi digitalnimi trendi in spremljanje uspešnosti izvedenih akcij,  

–             vodenje, koordinacija in sodelovanje v projektnih skupinah za izvedbo kreativnih in medijskih promocijskih kampanj Outdoor Slovenia in drugih trženjskih akcij,

–             upravljanje spletnega portala  Outdoor Slovenija in družbenih omrežjih Outdoor Slovenia (za enkrat Facebook in Instagram).

Prednost bodo imeli kandidati z več letnimi izkušnjami na področju digitalnega marketinga, poznavanja delovanja spletnih portalov in e-trgovine, socialnih omrežij in osnovnega merjenja ter analitike. Zaželena je kreativnost in inovativno razmišljanje pri oblikovanju marketinških kampanj in drugih promocijskih akcij ter tržna naravnost, spremljanje novosti na področju vsebinskega digitalnega marketinga,  natančnost pri načrtovanju in upravljanju spletnega portala ter dovzetnost za timsko delo.

Ponujamo izzivov polno delovno okolje, z veliko možnosti pridobivanja novega znanja in izkušenj pri delu s partnerji na domačem trgu in v tujini.

Dodaj objavo

Instagram

Naši partnerji

Naši partnerji

HIKE&BIKE
POSITIVE SPORT
HEJLA
SOCA PARK
REKREATUR
MARATON FRANJA
VISIT GOOD PLACE
MTBGalaxy.com
SIMBIOSYS
MONOLIT
FEEL GREEN

Copyright © 2017 Outdoor Slovenia, produkcija iMode

Naložite si aplikacijo

Slovenia Trails Hiking & Biking

Explore Slovenia Travel Guides

Prijavite se na naše e-novice