PRIHAJA SNOVIČKOV FESTIVAL

NEPOZABNA POLETNA ZABAVA ZA VSO DRUŽINO

  V Termah Snovik naznanjajo nadaljevanje poletnega programa dogodkov Snoviškega poletja z vedno bolj priljubljenim in tradicionalnim Snovičkovim festivalom. Vsakoletni težko pričakovani dogodek za vse družine, ljubitelje vodne zabave in prijatelje palčka Snovička bo potekal v soboto, 5. 8. 2023. Pripravljajo nepozabno poletno doživetje, ki ga predvsem najmlajši že nestrpno pričakujejo.

  Vabljeni, da se pisani druščini pridružite že kar od 10. ure naprej na zunanjih bazenih, kjer vas čaka prava igriva pustolovščina, polna smeha, zabave in razigranih trenutkov. Snoviček, ta navihani in radovedni gozdni palček, bo skupaj s svojimi prijatelji pripravil bogat program dogajanja, ki vas bo popeljal v svet zabave in domišljije.

  Med vrhunci dogodka vas čakajo delavnice, ples, vodne vragolije in seveda super nagradne igre. Otroci bodo lahko sodelovali v različnih ustvarjalnih delavnicah, kjer bodo spoznavali nove veščine, izražali svojo kreativnost in ustvarjali edinstvene spomine. Zabava se ne konča brez plesa! Pripravite se na vodno pršenje, osvežilne vragolije in plesne korake, ki bodo razveselili vse generacije. Snoviček je pripravil posebna presenečenja in super nagrade, ki jih s sabo prinašajo tudi njegovi prijatelji, med drugim tudi Zdravko Lidl, tako se bodo najmlajši obiskovalci lahko domov odpravili s posebnim spominkom tega nepozabnega dne, Zdravko Lidl pa bo na zabaven način delil zdrave navade in prehranske nasvete.

  Program festivala: 

  ·        10:00 Vodna telovadba za starše, Kneippovi vodni oblivi in sprehod po spiralni bosonogi poti

  ·        11:00 Otvoritev Snovičkovega festivala

  ·        11:15 Obisk gostitelja festivala palčka Snovička s prijatelji

  ·        11:45 Palčkova plesna delavnica (pleši in pridobi nalepko)

  ·        12:15 Igranje s palčkom in prijatelji (igraj se z nami in pridobi nalepko)

  ·        12:30 Lidlova ustvarjalna delavnica: pobarvaj ali ustvari Zdravka Lidla (ustvarjaj in pridobi nalepko)

  ·        13:30 Vodne vragolije (čofotaj v vodi in pridobi nalepko)

  ·        14:00 Tekmovanje v vožnji po toboganih (spusti se po toboganu in pridobi nalepko) Temovanje po potekalo ločeno za večje otroke na toboganih in mlajše otroke v otroškem bazenčku

  ·        14:30 Kje je Zdravko Lidl? Poišči Zdravka. Podelitev nagrad in diplom

  ·        15:00 Palček Snoviček in prijatelji se sprehodijo po bazenu

  ·        15:30 – 16:30 Poslikave obraza

  ·        16:30 Zaključek festivala

   

  V času festivala bo potekalo tudi BANJANJE otroke in malčke od 11. do 13. ure. Banjanje z visoko učinkovitimi vajami in skozi igro spodbuja otrokov psihomotorični razvoj.

  Snovičkov festival je idealna priložnost za preživljanje kakovostnega družinskega časa, srečanje s prijatelji in spoznavanje novih zabavnih likov. Program je za obiskovalce brezplačen, potreben pa je nakup vstopnice za kopanje. Otroci do 4. leta starosti imajo brezplačen vstop, za otroke, dijake, študente pa je znižana redna cena vstopnic za kopanje. Na voljo so celodnevne, 4-urne in 2-urne vstopnice. Za več informacij spremljajte spletno stran www.terme-snovik.si.