SLovenija po nevihti

  Slovenija, biser srednje Evrope, je v zadnjem času doživela ujmo, ki je prizadela del Slovenije. Vendar pa želimo poudariti, da številne čudovite regije ostajajo nepoškodovane, pripravljene in odprte za vas, dragi turisti! Ob čarobnih gorah, slikovitih jezerih, idiličnih vasicah ter srčnosti in gostoljubnosti njenih prebivalcev Slovenija še vedno ponuja popolno potovanje za tiste, ki si želijo odkriti neokrnjeno lepoto narave.

   

  Na outdoor dogodivščine se tako lahko brez skrbi odpravite v naše alpske regije Julijskih Alp, dela Karavank, dela Kamniško-Savinjskih Alp in celotnega Pohorja z Roglo. Tudi na Jezerskem so že odpravili posledice neurij in vas lahko ponovno sprejmejo z odprtimi rokami.

   

  Vinorodni grički Brd, ki se spuščajo na ravnice Krasa in slovenske Istre, prav tako trenutno ponujajo odlično možnost, da se odpravite na raziskovanje s kolesom ali peš.

  Si vseeno želite pogled na hribe? Podajte se v čudovito Vipavsko dolino, ki vam ob mediteranskem pridihu ponuja poglede (in številne poti) mogočnega kraškega roba in trnovskega gozda.

  Vipavska dolina- Nanos

  Čakajo vas tudi skrivnosti gozdovi Kočevskega in če ste že tam, zakaj se ne bi zapeljali še v Belo krajino in na Dolenjsko? Gostoljubje in življenjsko veselje tamkajšnjih prebivalcev vas bo zagotovo napolnilo z življenjsko energijo. In če govorimo o gostoljubju in življenjski energiji, nikakor ne smemo pozabiti Prekmurja, kjer boste poleg gibanice in termalnih vrelcev našli še ogromno mrežo kolesarskih in pešpoti.

   

  Svetujemo vam, da kot vedno v času bivanja v Sloveniji spremljate vremensko napoved  in vremenska opozorila. Do razmer na cestah pa lahko dostopate na povezavi TUKAJ