Naj se smučarska sezona na Rogli začne!

  Otvoritev smučarske sezone 2021/2022 na Rogli

  Prvi smučarski dan na Rogli bo v petek, 3. decembra 2021.

  Prvi smučarski dan na Rogli bo v petek, 03. 12. 2021.

   

  Med 9. in 16. uro bodo obratovale štirisedežnica Planja, vlečnice Uniorček I. in II., Košuta ter Jasa.

   

  Smučarske proge ob navedenih napravah bodo urejene in označene v nekoliko prilagojeni širini.

   

  Zaenkrat bodo veljale prilagojene cene dnevnih smučarskih vozovnic, in sicer bo dnevna smučarska vozovnica znašala 22,00 € za odrasle in 11,00 € za otroke. Obvestila o spremembah bodo objavljena na spletni strani www.rogla.eu.

   

  Tekaške proge bodo urejene v celoti. Cene tekaških kart bodo v skladu z veljavnim cenikom, medtem ko lahko otroci do dopolnjenega 15. leta starosti v spremstvu odrasle osebe tečejo brezplačno. Prav tako je brezplačna uporaba Smučarsko tekaškega stadiona v neposredni bližini Hotela Natura.

   

  Nočna smuka se bo predvidoma začela 18. 12. 2021.

   

  Pred začetkom zimske sezone je bila zaključena prenova Smučarskega bara Uniorček, katere prva in druga faza sta bili izvedeni v preteklih dveh sezonah. Tako je v celoti prenovljena kuhinjska tehnologija, vzpostavljen nov način naročanja in strežbe ter razširjena pokrita površina na terasi.

   

  Smučarjem in obiskovalcem pa je na voljo tudi osvežena in – predvsem družinam z majhnimi otroki – prilagojena gastronomska ponudba.

   

  Po odloku Vlade Republike Slovenije je za vstop na žičniške naprave kakor tudi za vstop v gostinske obrate in pripadajoče terase potrebno zagotavljati PCT pogoj, torej cepljenost, prebolelost 6 mesecev od potrjene okužbe ali negativen hitri antigenski test, ki ni starejši od 48 ur. Na žičniške naprave in v gostinske objekte lahko brez dokazovanja PCT pogoja vstopajo otroci do dopolnjenega 12. leta starosti v spremstvu staršev.

   

  Brezplačno testiranje s hitrimi antigenskimi testi bo na Rogli organizirano ob vikendih in praznikih med 8.00 in 11.00 od 11. 12. 2021 dalje.