book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556
Kontakt

Hostel Ajdovščina

Cesta IV.prekomorska 61a

Ajdovščina

[email protected]

NA STRAN HOTELA

 

REZERVACIJA

 

 

 

Nastanitev

50 postelj

Zajtrk

Brezplačno brskanje po spletu

Alternativna ponudba

Kolesarjenje

Posebna ponudba

Pohodniški izleti

Mladinski hotel Ajdovščina

Mladinski center in hotel Ajdovščina se nahaja na obrobju mesta, a ne daleč od središča Ajdovščine, v športnem parku Pale.

Obdan je z naravnimi lepotami in mnogimi športnimi površinami. Kjer se prepletata naravna in kulturna dediščina, je prostor za srečevanje tradicionalnega in sodobnega, športnega in ustvarjalnega. Objekt že na prvi pogled spominja na tradicionalno vipavsko hišo in takšna je tudi njegova notranjost. Osnovni  material opreme je les, notranjost mladinskega hotela pa je svetla, topla in prijetna. Ponuja 50 postelj, razdeljenih v sobe s 4, 6, 8 ali 24 posteljami, zajtrk in brezplačno brskanje po spletu v vseh sobah in v spletnem kotičku. Odprt je vse leto, vse dni v tednu, razen ob praznikih.

Posebnost namestitve
Mladinski hotel ponuja različne ustvarjalne programe, v turistično-informacijskem kotičku pa vam bodo na voljo informacije o turistični in prireditveni ponudbi Ajdovščine in okolice.

  • Za kolesarje: najem koles, čelad, ključavnic in otroških sedežev.
  • Za prosti čas: prostor za prtljago, pralnica, družabni prostor, gostinski lokal, športna igrišča. V sklopu mladinskega hotela so tehnično opremljene koncertna in konferenčna dvorana, galerija, večnamenska soba in učilnica, na prostem pa prireditveni prostor z odrom.

Posebej priporočamo
Mladinski hotel je izhodišče za odkrivanje mnogih označenih pohodniških poti po Vipavski doini, Trnovski planoti in vinskih gričih.

  • Pohodniški izleti na Čaven, Otliško okno, Ostri vrh, pot po Robu, sprehod nad Ajdovščino.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ALMlRfRmCUg