book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556
Kontakt

Špik, Alpine Resort
Jezerci 21
4282 Gozd Martuljek

T: 00386 4 587 71 00

E: hotel.spik(at)hit.si

NA STRAN HOTELA

 

REZERVACIJA

 

 

Nastanitev

Hotel 3*

ali

Hotel 4*

Alternativna ponudba

Notranji bazeni

Wellnes center

Hotel Špik

V idiličnem in umirjenem okolju Gozda Martuljka, pet kilometrov iz Kranjske Gore, leži sredi neokrnjene narave Špik, Alpine Resort. Celotna ponudba resorta temelji na izjemnem naravnem alpskem okolju, kjer sta poudarjena trajnostni značaj in zavedanje lepot narave in tradicije. Pomembne vrednote so stik z lokalnim okoljem, sprostitev, gibanje in dinamika – torej skrb za kakovost življenja. Resort Špik ima svoj poseben značaj. Naravni materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost, odprtost pogleda v naravo deluje pomirjujoče in sproščujoče.

Resort sestoji iz dveh delov:

  • HOTEL ŠPIK * * *
    60 sob v hotelu s 3* je opremljenih v alpskem stilu devetdesetih let. Vse sobe imajo prenovljene kopalnice in modernim popotnikom nudijo naslednje udobje: – LCD TV s shemo mednarodnih programov – Telefon – Sef – Brezžični internet/Wi-Fi – Kopalnica – tuš/WC, fen
  • HOTEL ŠPIK * * * *
    Hotel s štirimi zvezdicami ima 58 sob in je bil zgrajen leta 2009. Pristni in skrbno izbrani materiali vnašajo v prostore toplino in prijaznost ter goste presenečajo z visokim nivojem udobja in estetskega izgleda. Vse sobe imajo: – kopalnico (tuš ali kad), – LCD TV s shemo mednarodnih kanalov, – telefon, – sef, – mini bar, – balkon, – Brezžični internet/Wi-Fi.

Svet vode Špik se razprostira na 250 m2 in sestoji iz treh različnih bazenov: – SPROSTITVENI BAZEN – temperatura vode 32° C – BAZEN ZA AKTIVNE PLAVALCE (s protitokom) – temperatura vode 28° C – LOČEN OTROŠKI BAZEN – temperatura vode 32° C – WHIRLPOOL/TOPEL MASAŽNI BAZEN –temperatura vode 35° C

Svet savn Špik je raj za sproščanje in se nahaja v predelu bazenskega kompleksa. V njem so finska, zeliščna in turška savna z raznovrstnimi programi. Gostom je na voljo ohlajevalni bazen ter ledenica, kjer se lahko svoje telo ohladijo z masažo ledu. Po vodni masaži v toplem bazenu pa si lahko privoščijo počitek na sanjsko udobnih ležalnikih oz ogrevanih kamnitih počivalnikih.