book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556
Kontakt

Hotel San Martin

Šmartno 11,

SI-5211 Kojsko

t +386 (0)5 330 56 60

m +386 (0)51 335 660

e [email protected]

NA STRAN HOTELA

 

REZERVACIJA

Nastanitev

Nočitev s samopostrežnim zajtrkom, a-la-carte ponudba v restavraciji.

Alternativna ponudba

V restavraciji San Martin, ki ponuja jedi ‘a la carte’, je največ pozornosti posvečene izbiri svežih in lokalnih sestavin in tako nudi odlično prilož- nost za raziskovanje briške kulinarične ponud- be ob kozarcu dobrega vina. Hotel San Martin je idealen tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha. Naj bo to po- hodništvo, kolesarjenje ali golf, razgiban teren slikovite briške pokrajine, ki je ugnezdena na pol poti med Alpami in Jadranom, ponuja kra- sne peš in kolesarske poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso.

Posebna ponudba

  • 8 peš poti, poimenovanih po starih briških sortah češenj
  • Alpe Adria Trail – od vznožja najvišje gore Avstrije do jadranske obale vas popelje mimo Šmartnega
  • “Na tondu” – prepustite se vrhunskemu kulinaričnemu doživetju in spoznajte srednjeveško vasico Šmartno skozi voden ogled
  • Obisk ene številnih vinskih kleti, ki ponujajo degustacijo izvrstnih briških vin
  • Zaklenjen prostor za kolesa, servis koles, možnost polnjenja električnih koles, pranje perila, transferji oseb in prtljage, pohodniške in kolesarske karte.

Hotel San Martin***

Hotel San Martin je okolju prijazen hotel v idilični briški vasi Šmartno. Hotel razpolaga z 20 premišljeno razporejenimi sobami, restavracijo in konferenčno dvorano.

Ostala ponudba

Gostom hotela je na voljo tudi Wellness z bio zeliščno finsko savno, solno sobo ter zasebno teraso s čudovitim razgledom na staro jedro Šmartnega s srednjeveško utrdbo ter briške griče posejane z vinogradi in nasadi oljk.

Restavracija:

V restavraciji San Martin, ki ponuja jedi ‘a la carte’, je največ pozornosti posvečene izbiri svežih in lokalnih sestavin in tako nudi odlično priložnost za raziskovanje briške kulinarične ponudbe ob kozarcu dobrega vina.

Rekreacija:

Hotel San Martin je idealen tudi za tiste, ki si poleg gurmanskega razvajanja želijo aktivnega oddiha. Naj bo to pohodništvo, kolesarjenje ali golf, razgiban teren slikovite briške pokrajine, ki je ugnezdena na pol poti med Alpami in Jadranom, ponuja krasne peš in kolesarske poti, ki ob vsakem letnem času ponujajo drugačno kuliso.

 PRIPOROČAMO