book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556
Kontakt

Hotel Milena
Pohorska ulica 49,

SI-2000 Maribor

t +386 (0)2 613 28 08
e [email protected]

NA HOTELSKO STRAN

Nastanitev

Gostom je na voljo 14 dvoposteljnih sob z možnostjo individualne uporabe, 2 triposteljni sobi in ena štiri posteljna soba. Vse sobe imajo klimo, kabelsko televizijo, hladilnik in brezžični internet. Bogat samopostrežni zajtrk iz lokalnih proizvodov. Hrana in večerja po predhodnem dogovoru.

Alternativna ponudba

Obisk Pustolovskega parka Betnava, ki je prava telovadnica v naravi in prinaša nova, resnična doživetja, umeščena v najlepšem mariborskem gozdu. Sproščanje v Wellness Spa centru Habakuk. Pokušnja vina v Hiši Stare trte. Kulturni program v Slovenskem narodnem gledališču Maribor.

Posebna ponudba

Maribor z okolico je odlična možnost za kolesarjenje. Urejenih in dobro opisanih je več kolesarskih poti različnih zahtevnostnih stopenj. V neposredni bližini hotela se nahaja Bike park Pohorje. Kolesarjem je na voljo hotelska garaža, kjer lahko hranijo ali servisirajo kolesa.

Hotel Milena***

KJER HOTEL POSTANE DOM

Z veseljem vas pričakujemo pod Pohorjem, le nekaj minut hoje od Pohorske vzpenjače, v zelenem in mirnem  delu Maribora. V prijaznem vzdušju slovenskega doma, si boste lahko odpočili po napornem poslovnem dnevu, nabrali novih moči za kolesarske podvige ali oglede številnih znamenitosti Maribora in okolice. Seveda pa lahko na terasi ali v paviljonu preprosto uživate na sproščenih počitnicah.

V mirnem in idiličnem okolju ima del hotelskih sob pogled na pohorsko smučišče, tako, da lahko pozimi opazujete smučarje kar iz tople sobe.

Hotel ima veliko ograjeno lastno parkirišče, dostopno iz glavne ceste proti Pohorju.

 

V naš hotel prihajajo kolesarji že dolgo let, ne samo zaradi lege hotele, ki je dobro izhodišče predvsem za gorske kolesarje, ampak, ker kot pravijo, se pri nas počutijo kot doma.