book online

Winter season 2016/2017
December 16, 2016 to Easter mondat April 17, 2017

The following booking conditions apply: Minimum lenght of stay: 3 night. Arrival and departure: daily
[email protected] Reservation hotline: +1 800 1234 556
Informacije

TIC Koper

Titov trg 3

SI-6000

Koper

t +386 (0)5 664 64 03

e [email protected]

www.koper.si

Slovenska Istra

'

Slovenska Istra in Kras sta zaradi ugodne mediteranske klime skozi vse leto primerna za raziskovanje na kolesih.

Spoznajte naravno bogastvo regije ter uživajte v razviti ponudbi namestitev, prireditev in športne infrastrukture. Z zgodovinskim pridihom starih mestnih jeder Kopra, Izole in Pirana, naravnimi pojavi istrske obale, s krajinskimi parki in podeželjem Šavrinskega gričevja je slovenska Istra enkratna turistična destinacija za ljubitelje kolesarjenja. Kolesarske poti vodijo tik ob morju, poseben užitek pa je kolesarjenje po pobočjih in slemenih, kjer se odpirajo enkratni razgledi proti obali in v notranjost.

Slovenska Istra očara z enkratnim prepletom zanimivosti iz rimskega, srednjeveškega in beneškega obdobja ter z lepotami naravnega okolja.

Boste v Kopru stopili na najlepši beneški trg med Benetkami in Dubrovnikom ali si v bližnjih vasici Hrastovlje ogledali sloviti mrtvaški ples? Ali pa boste ob šumenju morja na piranski punti kar pozabili na čas?
Stara mestna jedra, slikovite vasi in zaselki vabijo s svojo raznoliko kulturno dediščino. V vseh letnih časih se lahko sprostite ob spoznavanju krajinskih parkov , naravnih rezervatov in drugih zaščitenih območij narave ter na številnih tematskih poteh.

NAMIGI ZA NOČITEV: