Kolesarji na pohorju

  Black Peak E-bike vas v sodelovanju s Kmetijo Tete Lene, vabi na brezplačno vodeno kolesarsko turo z e-kolesi!

  18.6. 2022 se lahko udeležite brezplačne vodene kolesarske ture z E-kolesi na Ribniškem Pohorju. V organizaciji agencije Black Peak in kmetiji Tete Lene boste preživeli čudovit dan v raziskovanju Ribniškega Pohorja.

  Z nami odkrijte mistične lepote Pohorja, kot še nikoli do sedaj. Ob pomoči e-energije boste potiskali pedala do edinstvenih naravnih lepot in doživeli bogato zgodovino pohorskih gozdov. Namen dogodka je promocija naše Black Peak E-bike destinacije, ljudi s katerimi sodelujemo in narave, ki je na našem koncu Pohorja nepopisno lepa.

   

  18. junija ob 8.00 uri se bomo zbrali pred našimi Lake Peak Apartmaji, Ribnica na Pohorju 26 in se odpravili na vodeno kolesarsko turo, ki vodi mimo čudovitih naravnih in kulturnih znamenitosti zahodnega dela Pohorja.

  Z E-kolesi se bomo podali na 40,5 km dolgo turo (1875 m višinske razlike).

  Pot nas popelje mimo cerkve, ki čuva eno prav posebno legendo, krnice, kjer se je v zadnji ledeni dobi nahajal manjši ledenik in dveh muzejev na prostem, ki zgovorno pričajo o pomenu kamnoseštva in gozdarstva na Ribniškem Pohorju.

  Na koncu naše ture se bomo sprostili na kmetiji Tete Lene, kjer bomo uživali v umirjenem, vaškem vzdušju in si privoščili pristno, domače kosilo (25 eur na osebo), ogled kmetije in domačih živali.

   

  PRIJAVA

  Tel: +386 40 650 249
  E-mail: iris@blackpeak-ebike.com